≡ Meni

Avtomobilsko zavarovanje

Avtomobilsko zavarovanje verjetno ne potrebuje posebne predstavitve, saj ga, glede na to, da je obvezno, vsi dobro poznamo.

Kljub temu pa je pri njem veliko podrobnosti in v takšnih primerih je potrebno razumeti kritja, da na koncu izberemo takšna, ki nam odgovarjajo.

Pomembna pa je tudi cena avtomobilskega zavarovanja, saj so razponi lahko zelo veliki. Veliko krat se nam je že zgodilo, da je stranka plačevala bisvetno preveč za zavarovanje, kljub temu, da je imela osnovna kritja in dober škodni rezultat. Zato smo naredili možnost, da si preko nas naročite informativni izračun in preverite kakšna bi bila cena.

Seveda pa za dober in točen izračun potrebujemo čim več podatkov, ki morajo biti točni. Včasih se nam namreč zgodi, da nekdo preveč poomanjkljivo izpolni podatke o zavarovanju, bonusu ali avtu ali pa leti niso pravi. Temu primeren je tudi izračun, ki na koncu ni točen ali je cena višja, kot jo je nekdo plačeval do sedaj. Samo s pravilnimi podatki lahko pripravimo točno ceno in primerjamo ceno zavarovanja pri različnih zavarovalnicah.

Kontaktirajte nas za izračun in z veseljem vam bomo primerjali ponudbo med različnimi zavarovalnicami.