≡ Meni

Zavarovalnica Vzajemna

Zavarovalnica Vzajemna je največja zdravstvena zavarovalnica za dopolnilna zdravstvena zavarovanja v Sloveniji. Zraven Vzajemne je možno dopolnilno zavarovanje skleniti preko Triglav, zdravstvene zavarovalnice in preko zavarovalnice Adriatic Slovenica.

Pri vseh treh zavarovalnicah je dopolnilno zavarovanje popolnoma enako, sklepanje poteka po enaki pogojih (čakalna doba, odpovedni rok). Edina razlika je v premiji. Zavarovalnica Vzajemna ima najnižjo premijo za zavarovanje, prav tako pa je v decembru 2014 že drugo leto zapored vsem svojim zavarovancem vrnila 15€.

Zavarovalnica Vzajemna deluje po principu, da ustvarjen dobiček nameni za znižanje premije zavarovanj, med drugim tudi dopolnilnega.

Naša zavarovalna agencija imate z zavarovalnico Vzajemna pogodbo o zastopanju za sklepanje dopolnilnih in drugih zavarovanj, kar pomani, da sklepamo zavarovanja pod enakimi pogoji in cenami, kot če bi sklenilii zavarovanje direktno na Vzajemni. Pri tem se vedno potrudimo, da vam tudi druga zavarovanja uredimo kar se da ugodno.

V kolikor imate dopolnilno zavarovanje sklenjeno pri zavarovalnici Triglav ali Adriatic Slovenica in bi ga radi prenesli na Vzajemno, izpolnite obrazec za desni ali nas pokličite in uredili vam bomo prenos dopolnilnega zavarovanja ali sklenitev novega ter upoštevali vse ugodnosti in popuste.