≡ Menu

Stran Bolgarija.si je nastala predvsem zaradi turističnih informacij, ki jih bomo objavljali na strani. Bolgarija že leta sodi med zelo priljubljene destinacije za Slovence.

Veliko jih obišče popularne kraje ob Črnem morju, drugi se odpravijo na potovanje v notranjost, ogled Sofije in druge manj znane znamenitosti Bolgarije.

Na strani bomo opisovali vse vrste turističnih informacij, ki jih potrebujete za samostojen ogled Bolgarije, potovanje ali izlet. V kolikor se boste tja odpravili s pomočjo turistične agencije, bodo za večino poskrbeli že oni.

Na drugi strani pa bo samostojen izlet potrebno zbrati določene informacije o prenočiščih, hrani in glavnih znamenitostih. Prav te bomo objavljali na naši strani.

Bolgarija še vedno ostaja ena izmed tistih držav, ki ima številne prednosti in samo vabi, da jo obiščemo.

Bolgarija je zelo poceni država za dopust. Kljub temu, da se bomo do tja morali odpraviti z letalom, so letalske karte do tja zelo poceni, saj so na voljo številni čarterski leti.

Tudi hrana in pijača v Bolgariji sta zelo poceni, tako da tudi če ne boste imeli prehrane vključene v ceno svojega aranžmaja, ne boste porabili veliko dodatnega denarja.

Zraven lepih plaž in čistega morja pa bo Bolgarija poskrbela tudi za veliko zabave. Številne agencije že leta vozijo mlade in stare na različne lokacije ob morju, kjer znajo poskrbeti za zabavo.

Zagotovo je še veliko drugih razlogov zakaj obiskati Bolgarijo za svoj naslednji dopust in to je tudi glavni razlog, da smo postavili to spletno strani. Našteli in opisali jih bomo v naslednjih objavah.